Lange dage og korte nætter.

Crush

Jeg er sådan et menneske der får crushs lige så hurtigt som vinden skifter. Så forsvinder de lidt, og så kommer de lidt igen. Mine veninder synes det er meget forvirrende. Det synes jeg også – but I go with the flow.

Jeg har min grundlæggende forelskelse i Vennen. Den løber ingen steder. Men sådan til hverdag, synes jeg det er fedt med øjenguf der kan få hjertet til at banke lidt hurtigere, gøre kinderne lidt rødere og knæene lidt blødere. For det meste sker der ikke noget ved disse crush. Fordi jeg er sådan en type, der godt kan være lidt genert. Så jeg kigger på dem i smug, og hvis de kigger igen, så kræver det vitterligt alt mit mod at smile til dem.

Så vi har Sportsgutten, Kuvøse-guffen og Vennen der står på stand-by, og Bartenderen som ligesom er fixet, done, finito.

Men så skete det idag. Den kommer ligesom snigende, den der crush-følelse.

Jeg er startede på nyt job i den lokale dagligvare forretning. Og ham jeg udefra havde vurderet til at være den flotteste, trådte hurtigt i baggrunden, som jeg lærte de andre at kende. Der er hovedsageligt drenge på min alder. Faktisk så er jeg den eneste relativt attraktive kvinde mellem 18 og 30 i mit team, og det er ikke for at sætte mig selv på pedestal, men det er sandt. Og på den måde er man ligesom et friskt pust til arbejdspladsen, kan man mærke.

I en længere periode, faktisk siden jeg startede, har der været en ældre alkoholisk mand, der har balancerede lige på grænsen til seksuel-chikane med hensyn til mig. Jeg har haft lidt svært ved at sige fra, og min medlidenhed overfor denne triste skæbne, har tit undskyldt ham, at han faktisk gik over min grænse. Men en dag trådte han simpelthen milevidt hen over den, da han i bevidst eller ubevidst rørte ved mine bryster. Han sagde at den slags skete jo, og det måtte jeg meget undskylde. Jeg var helt forbløffet.

I fortvivlelse fortalte jeg det til den kollega der skulle afløse mig. Han var sød og forstående, og sagde at den slags skulle jeg i hvert fald ikke finde mig i. Vi kan kalde denne kollega Blondie.

“Hold da kæft, smækkede du ham ikke en?” sagde Blondie med et smil. Jeg grinede med. Situationen var jo absurd. Det hjalp at snakke med ham. Han trøstede, og sagde at jeg hellere måtte komme hjem og se noget TV oven på Fulderiks tilnærmelser.

Dagen efter blev jeg ringet op af min chef. Blondie havde ringede straks efter jeg var gået. Det kunne da ikke passe, at den slags skulle ske. Og det mente Chef-manden bestemt heller ikke. Han ville bare ringe for at sikre sig, at jeg var a-ok, og sige at sådan nogle mennesker skulle jeg selvfølgelig smide ud. Den slags kunne vi ikke have.

Det var sindsygt rart at vide, at Blondie havde min ryg, og bekymrede sig nok, til faktisk at gå til ledelsen. Siden da har vi snakket virkelig godt sammen. På nogle af hans fridage, når han kommer og handler, så kommer han ud bagved og hænger ud, en halv times tid gerne. Vi snakker bare om løst og fast. Virkelig en guttermand. En man stoler på.

Og så idag, da jeg havde tvunget min veninde op at træne, så rendte vi ind i ham. Og som min veninde stod og lavede gentagelser på gentagelser, mens jeg rettede hende lidt her og der. Ekspert som jeg nu er, efter 3 gange med personlig træner. Ja, så stod jeg og små-lurede på Blondie i spejlene. Han var godt nok dygtig til det der pull-up. Og hans arme var godt nok flotte når han trænede biceps. “Ej nu stopper du fjolle,” tænkte jeg. Men vi var til personalemøde her til aften. Og under hele mødet kunne jeg mærke en god ping-pong mellem os. Vi havde virkelig mange interne jokes. Jokes vi sagde højt til alle, men hvor vi lige kiggede på hinanden, for at bekræfte at det var vores joke først, og den anden grinede.

Og pludselig kunne jeg mærke den der lille “men ham kunne jeg da godt lige score til julefrokosten”-følelse i min krop. De der arme ville jeg da gerne lige have omkring mig, ham der ville jeg da gerne lige have for mig selv et øjeblik. Bare et øjeblik.

Og bum – et helt nyt crush blev født. Så nu er Blondie i spil – og måske inde for rækkevidde. Og som noget helt nyt, så er det ikke en jeg føler mig akavet omkring. Jeg føler mig faktisk rigtig godt tilpas i hans nærvær.

tumblr_mhq04ebuwX1rrxbw8o1_500

Lulz – som om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lange dage og korte nætter.