De der kolde fødder

I don’t need no man – lol klart

Jeg er stædig, utålmodig og selvstændig. Og så er jeg latterligt usikker på mig selv, når det kommer til at score fyre. Jeg har aldrig rigtig prøvet at blive “scoret”, jeg er mere sådan en man bliver venner med, og så vinder jeg folk med min let-skjulte intense personlighed. En form for snigangreb.

Men det går sku langsomt for tiden. Eller dem jeg gerne vil have, de bidder ikke rigtig på krogen. Og på en søndag, hvor alt bare er kedeligt, trods det gode vejr, er jeg i total desperations-craving efter Vikingens opmærksomhed.

Jeg prøvede Blondie, testede lige vandtemperaturen. Det var et no-go, han er helt skudt i hende den nye, og det irriterer mig lidt, da hans nye tatoveringer åbenbart er meget fascinerende for min hjerne, og han nu er blevet lidt lækker igen.

Men Vikingen bidder heller ikke rigtigt på, efter jeg bakkede noget så voldsomt da han forslog “Netflix n’ chill”. Nu fortryder jeg det noget så bittert. Der er da intet jeg gad mere, end at chille med ham lige nu.

giphy

Dumme pingvin. Ensomme pingvin. Latterlige pingvin. 

Der i stedet spiste pizza og så dårligt TV.

Slem pingvin. 

Prøver at rette op på dagens udskejelser med både doughnuts, Jelly beans, pandekager og pizza ved at drikke grøn te inden sengetid.

 

penguin falling

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

De der kolde fødder