At bo med en fantiker

De der kolde fødder

Tålmodighed er ikke min stærkeste side. Og hvis jeg føler nogen tager sig lidt for god tid om tingene, så er jeg ikke bleg for at tage sagen i egen hånd.

Derfor kan jeg også godt blive lidt urimelig, hvis jeg ikke føler en fyr tager initiativ hurtigt nok. Så jeg skrev til Vikingen i går aftes, for ligesom at følge op på vores samtale i onsdags. Han havde ikke skrevet siden, og jeg ville lige gøre samtalen lidt mere ligebyrdig.

Fodboldhold spiller fodbold på torsdag, care for a beer?”

Ganske uforpligtende, bare en strøtanke. Han skulle tyre bolde i net som sport. Det var helt fair, så måtte han jo bare forslå noget andet.

Det gjorde han så. Netflix n’ chill, selvom jeg havde lyst kunne jeg mærke en klump af skuffelse i maven. Jeg er godt klar over, at jeg sender nogle kække ret uforpligtende signaler. Men jeg havde kategoriseret Vikingen som “kæreste potentiale” og ikke “fuckboy potentiale”, og det skuffede mig lidt at han ikke havde det på samme måde.

Jeg begyndte straks at trække i land, jeg kunne ikke håndtere det, selvom jeg gerne ville. Men med Vikingen kan jeg mærke, at jeg har lyst til mere end blot en Netflix n’ chill kammerat.

giphy-22

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

At bo med en fantiker