Crush

Pænt farvel. Blev der sagt.

Den der eks jeg har, han er ikke et særlig rart menneske. Det har jeg følt på egen krop et par gange.

Over de sidste par år, er hans personlighed og mangel på sympati for andre mennesker blevet mere og mere tydelig. Mine følelser er helt væk. Jeg elsker ham ikke mere, jeg føler intet for ham.

Han føler dog ikke helt det samme. Han vil gerne “være venner”, læs: knalde og høre sig selv snakke i mit nærvær. Vi har prøvet det et par gange… Det dur ikke for mig. For det første er han komplet selvisk og kedelig i sengen, og hans narcissistiske personlighed er virkelig ikke noget der spiker min interesse.

Mit problem er, at han har en kæreste. Jeg har ondt af hende. Jeg vil gerne fortælle hende det hele. Men det kommer ikke til at ske, og derfor vil jeg bare gerne have dem begge ud af mit liv.

Men det lader sig åbenbart heller ikke sådan lige gøre. I raseri har jeg flere gange blokerede ham på sociale medier. Men alligevel finder han nye måder at kontakte mig på.

“Hey du!” skriver han som om intet er sket. Jeg ignorer og sletter ham, blokere… Det hele. Men nej… Sidst havde han fundet et nyt nummer at skrive til mig fra. “Hvorfor er du sur?”, jeg kunne ikke dy mig. Han skulle nok få rent besked. Jeg skrev direkte til ham, at jeg var pisse ligeglad med ham, og at han kedet mig. “Nåh, men jeg savner dig altså,” too little, too fucking late må man sige. Efter 1 times pap udskæring af min mening, måtte jeg erkende at fyren simpelthen ikke noget som helst.

“Hvis du ikke stopper med at skrive nu, så må jeg jo bare sende den her samtale til din kæreste?” skrev jeg. Det tog han ikke så pænt.

Jeg blokerede nummert – igen.

Der har været stille. Helt stille. Han kan ikke få fat i mig, og det skaber bare en indre ro.

Bling! sagde min telefon igår aftes “Eksen har tilføjet dig som ven på Snapchat!”

“Nu må galskaben stoppe!” tænkte jeg.

“Jeg vil gerne lige snakke med dig!” stod der på et billede af hans ben. Jeg var træt allerede på forhånd, og billedet blev ikke besvaret. Jeg gik en tur med mama i stedet.

Da jeg kom hjem var der 4(!!!) nye snaps fra ham. Tulle, stop dig selv.

Jeg ved ikke hvordan jeg stoppe ham, hvordan jeg skal forhindre ham i at kontakte mig i tide og utide? Hvilken del af “fuck af, og bliv væk,” kan være svær at forstå? Er mine beskeder tvetydige? Er der nogle bedre måder at sige det direkte på?

Jeg fatter intet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crush