Loverboy eller fuckboy...

Mere blogging – Tak!

Tinderslut er blevet min absolutte yndlings-blog, og jeg ynder at få læst alle ugens indlæg igennem søndag, med dyne og varm te.

Nu har jeg været så umådelig heldig at være featured som Tindersister #44, med min lidt uheldige eskapade med Bartenderen. Det var en sjov oplevelse, at vide andre faktisk læste noget jeg havde skrevet, og faktisk få ros for min skrive-stil af helt nye mennesker på internettet, som ikke kender mig! Favre nye verden! Nu har jeg gået og puttet med min egen blog i et lille halvt år, i den tro at jeg, og nogle få indviede veninder, var de eneste der læste mine indlæg. Novra hvor blev jeg overrasket, da jeg endelig oprettede mig som premium bruger, og så tallene. Jeg er åbenbart ikke den eneste der læser – wuhu!

Så i undskylde mig meget, i mens jeg bakser mig igennem alt dette Premium Blogger opsætnings-halløj! Jeg er åbenbart ikke helt så high-tech, som jeg ellers gik og troede. Men det skal nok blive bedre – jeg lover det! Og jeg lover mig selv – og andre som måske stadig læser med – at jeg vil skrive mere om hvad der forgår i mit lille fjollede hoved.

 

Lets do this! Yay! 

giphy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Loverboy eller fuckboy...